Ki tud róla?

2022.10.14. 09:45

Egy 17 éves lányt keresnek a tamási rendőrök

A Tamási Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Weisz Angelina Laura eltűnése kapcsán, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A 17 éves lány szeptember 12-én a hőgyészi gyermekotthonból távozott engedély nélkül, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Weisz Angelina Laura körülbelül 165 centiméter magas, 50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnéskor viselt ruházata farmer nadrág, póló, kiskabát, sportcipő.

Weisz Angelina Laura (Fotó: TMRFK)

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/573–910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a „Telefontanú" ingyenesen hívható 0680/555–111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában