Közlekedési baleset

2023.01.08. 20:09

Szarvasrudli okozott négyes karambolt a hatoson Szekszárdnál

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

TEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Négy gépkocsi ütközött össze a 6-os főút 144-es kilométerénél, Szekszárd térségében. A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, amelyet a beavatkozás idejére teljes szélességében lezártak.

(Frissítés 20:36-kor):

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. január 8-án 19 óra 22 perc körüli időben a 6-os számú főút 144-es kilométerszelvényében, Hidaspetre térségében - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Négy autó közlekedett egymás után Szekszárd irányából Bonyhád irányába, amikor az útra féktávolságon belül egy szarvas "rudli" futott. Az első kocsi lefékezett, a mögötte érkezők pedig sorban neki -illetve egymásnak ütköztek. Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman megsérültek. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában