Különös hozzászólás

2023.07.22. 17:00

„Rohaggyatok meg” – Facebookon üzent a Szekszárdról eltűnt tini

A közösségi médián keresztül üzent a rendőröknek pénteken Kiss Katalin.

Teol.hu

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek délelőtt tette közzé azt a felhívást, miszerint a bonyhádi rendőrök a lakosság segítségét kérik Kiss Katalin felkutatása kapcsán. Mint azt megírtuk, a 17 éves lány a kétyi Napfény Gyermekotthon lakója, aki a szekszárdi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott június 21-én, életjelet pedig azóta nem adott magáról. 

A bejegyzéshez tartozó fiók profilfotója. Fotó: Facebook

Nem sokkal azt követően, hogy a hír megjelent a TEOL.hu Facebook oldalán, a bejegyzéshez hozzászólást fűzött egy a felhívásban szereplővel azonos nevű felhasználó. A kommentelő – akinek hozzászólása arra utal, hogy az írás róla szól – gúnyos hangnemben kritizálta a felhívásban szereplő fotót.

Mint azt a hozzászóló írta: rohaggyatok meg multkor csinaltatok rolam egy tok fasza kepet es csak azert is ezt teszitek ki.

Egy másik kommentelő hozzátette, a felhívásban szereplő lányt többször is körözték már, valamint, hogy eltűnései idején a közösségi médiában rendszeresen hozzászól azokhoz a bejegyzésekhez, melyek arról szólnak, hogy a rendőrség keresi.

Megszámoltuk, portálunkon 2019 nyarától 2023. július 21-ig, vagyis péntekig összesen tizenöt olyan felhívás jelent meg, melyben a rendőrség Kiss Katalin nevű eltűntet keresett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában