Baleset

2023.09.05. 17:40

Elaludt az M6-oson, igazi rémálomra ébredt

Elaludt annak a kisteherautónak a vezetője, aki járművével szalagkorlátnak csapódott kedd délután az M6-os autópályán, Dunaszentgyörgy térségében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Mint arról korábban már hírt adtunk, baleset történt kedd délután három óra körül az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 122-es kilométerszelvénynél, a Dunaszentgyörgyi lehajtó közelében.

Fotó: Police.hu

Egy kisteherautó vezetője közlekedett az autópályán Pécs felé, amikor elmondása szerint elaludt. Ekkor először nekiütközött a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak, ami miatt a bal első kereke kiszakadt a járműnek. A jármű ezután irányíthatatlanná vált, és továbbsodródott, majd újra a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben a gépjármű vezetője nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya Pécs felé vezető oldalát lezárták, mert a roncsok mindhárom sávot elfoglalták.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.  

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában