Baleset

2023.09.05. 15:55

Teljesen lezárták az M6-os autópályát Dunaszentgyörgynél!

Teljesen lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, miután szalagkorlátnak hajtott egy kisteherautó kedd délután Dunaszentgyörgy térségében.

Teol.hu

Többször is szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó kedden valamivel három óra előtt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 122-es kilométerszelvénynél, a Dunaszentgyörgyi lehajtó közelében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint azt írták, a jármű mindhárom sávot elfoglalja, így az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A mentők jelenleg is vizsgálják a sofőrt.

Fotó: Police.hu

A forgalmat az M6-os autópályáról a Paks-Kölesd csomópontban leterelik. Visszahajtani a Dunaszentgyörgy Csomópontnál lehet. A rendőrség minden közlekedőt fokozott óvatosságra kér!

A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közölte, a paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították az építési anyagot szállító járművet, amelyből folyik a gázolaj és a hűtőfolyadék is az úttestre.

Frissítés (17:40):
A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom zavartalanul halad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában