Teol.hu videó

2023.09.26. 11:01

Borzalmas baleset Bátaszéken, mentőhelikopter érkezett (videó)

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy kisteherautó ütközött kedden kora reggel Bátaszéken, az 5603-as számú út 3. kilométerénél.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a kisteherautó sofőrje beszorult a roncsba, őt a helyszínre riasztott tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította kórházba súlyos-életveszélyes sérülésekkel.

A furgonban utazók közül további egy súlyos és egy könnyű sérültje van a balesetnek, míg a buszon ülők közül egy ember sérült könnyebben. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzár van az érintett szakaszon, kerülni Várdomb és Alsónána irányába lehet – tette hozzá a szóvivő.

Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta továbbá, hogy a balesethez a bátaszéki önkormányzati és önkéntes, valamint a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek feszítő-vágó segítségével szabadították ki a kisteherautó sofőrjét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában