Közlekedés

2023.10.09. 09:51

Hat esetben jelzett a szonda, egy ittas autós balesetet okozott

Hat ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök az elmúlt hetvenkét órában – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Egy férfi közlekedett autóval szombaton este nyolc óra körül Dombóváron az V.-ik utcában a Horvay utca irányába. Haladása során egy, az út szélén parkoló kocsi oldalának ütközött. A sofőr esetében a szonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök előállították további mintavételre és vezetői jogosultságát felfüggesztették.

Ezen túlmenően öt ittas vezetővel szemben intézkedtek az egyenruhások.

Dunaföldváron egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit igazoltattak, a többi esetben autót vezető sofőrökkel szemben került sor intézkedésre. Egy esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, a többiekkel szemben büntető feljelentést tettek az intézkedők.

A fentin túl öt anyagi káros baleset történt az elmúlt hetvenkét órában.

Egy Bátaszéken igazoltatott sofőrről pedig kiderült, hogy két hatóság is eltiltotta a vezetéstől, ezért előállították bűncselekmény elkövetése miatt.

Mint azt megírtuk, egy Szekszárdon igazoltatott autós bevallotta, hogy „füves cigarettát” szívott a vezetés megkezdése előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában