Tűz van!

2024.03.22. 19:47

Használaton kívüli irodaépület teteje ég Nagymányokon

Kigyulladt egy használaton kívüli, háromszáz négyzetméteres irodaépület felső szintje és tetőszerkezete péntek este Nagymányokon, a volt brikettgyár területén.

Teol.hu

Egy használaton kívüli, háromszáz négyzetméteres irodaépület felső szintje és tetőszerkezete ég Nagymányokon, a Nagy Sándor utca közelében. A szekszárdi és a bonyhádi hivatásos, valamint a nagymányoki önkéntes tűzoltók három vízsugárral kezdték oltani a lángokat – tájékoztatott honlapján a katasztrófavédelem.

A kép illusztráció.

A helyszínre tartanak a komlói és a dombóvári hivatásos egységek, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Nem hivatalos információnk szerint a volt brikettgyár területén található épület teljes terjedelmében ég. 

Frissítés (20:22):
A tűzoltók öt vízsugárral körülhatárolták a tüzet Nagymányokon, ahol egy használaton kívüli, háromszáz négyzetméteres irodaépület felső szintje és tetőszerkezete égett a Nagy Sándor utca közelében. A szekszárdi, a bonyhádi, a komlói, a dombóvári hivatásos, valamint a nagymányoki önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak.

Frissítés (21:43):
A tűzoltók négy vízsugárral és egy vízágyúval eloltották a tüzet Nagymányokon, ahol egy használaton kívüli, háromszáz négyzetméteres irodaépület felső szintje és tetőszerkezete égett a Nagy Sándor utca közelében. A szekszárdi, a bonyhádi, a komlói, a dombóvári hivatásos, valamint a nagymányoki önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak a lángok elfojtásán, jelenleg az utómunkálatokat végzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában