Értekezlet

2024.05.25. 09:20

Rendőrök és nemzetiségi önkormányzatok képviselői egyeztettek

A szekszárdi rendőrök, és a járásban működő kisebbségi önkormányzatok képviselői közös értekezletet tartottak a tolnai vármegyeszékhelyen – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Közös egyeztető fórumot tartott május 23-án a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport Szekszárdon. Az értekezletre meghívást kaptak a vármegyeszékhely illetékességi területén működő nemzetiségi önkormányzatok is.

egyeztető fórum, rendőrség, szekszárd
Fotó: Police.hu

A Szekszárdon megtartott értekezleten dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes, a város rendőrkapitánya és a szakterületek vezetői, valamint a munkacsoport tagja Orsós Zoltán r. őrnagy értékelték az eddig elvégzett közös munkát, és együtt határozták meg a jövőbeni feladatokat.

A közös értekezlet legfontosabb célja az volt, hogy a szekszárdi kistérségben működő nemzetiségi önkormányzatok és a rendőrség munkatársai a mindennapokban még hatékonyabban működjenek együtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában