Választások 2018

2018.02.03. 12:48

Szabó Balázs senki javára nem lép vissza

Budavári Kata, fotó: Mártonfai Dénes

Senkinek a javára nem lépek vissza – jelentette ki Szabó Balázs, a Jobbik Magyarországért Mozgalom szekszárdi országgyűlési képviselőjelöltje. Elmondta: több olyan hangot lehetett hallani mostanában, amely ennek ellenkezőjéről szól, azaz, hogy pártja kooperál más politikai szervezetekkel és visszalépteti jelöltjeit. Ez azonban – húzta alá Szabó Balázs – sem országosan, sem itt helyben nem állja meg a helyét. A Jobbik 106 egyéni választókerületben, azaz mindegyikben megküzd a képviselői posztokért, és maguk szeretnének nyerni. – Olyan neveltetést kaptam, amely szerint a problémák elől nem elfutni kell, hanem megküzdeni velük. A Jobbik ebben a versenyben a párt tagjaira, az ifjúsági tagozatra, az önkéntesekre és a magyar népre támaszkodik – mondta a szekszárdi jelölt. 

Azt is megígérte, amit már korábban is, azaz, hogy törvényes, szabályos kampányra készül, a nyugalmat pedig szeretné megőrizni. Országgyűlési képviselőként is az embereket kívánja szolgálni, ennek érdekében folyamatosan járja a Szekszárd környéki településeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában