fejlesztés

2018.12.17. 18:10

Kölesd gyarapodott egy szabadtéri színpaddal

Mauthner Ilona

Fotó: Makovics Kornél

Szabadtéri színpadot adtak át az elmúlt hét végén Kölesden, a Kismegyeháza mellett. A beruházás 85 milliós támogatásból készült el. A rendezvényen részt vett Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is, aki gratulált a megyében egyedülálló beruházáshoz. A térség országgyűlési képviselője szerint a közösségépítést és a kulturális élet jobbá tételét szolgálja a most átadott színpad, de a fejlesztés által a falu és a térség turizmusa is fellendülhet a jövőben.

Berényi István polgármester megköszönte a döntéshozóknak a településnek nyújtott támogatást és segítséget. A településvezető elmesélte: egykor Kölesd kiváló sajtérlelője volt az az építmény, melynek helyén immár színpad áll. Dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző szerint csak akkor válik e színpadból igazi építmény, ha lesznek, akik ott rendszeresen fellépnek, és lesznek olyanok is, akik köré gyűlnek. A Tolna Megyei Önkormányzat nevében azt kívánta minden kölesdinek, hogy tapasztalják meg, milyen élményeket adhat egy-egy színpadi esemény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában