menhely

2020.01.14. 18:10

Munkával és adománnyal is segítettek a palánki diákok

Szeri Árpád

Forrás: Facebook

Fotó: Beküldött fotó

A hideg télben sem fognak fázni a Szekszárdi Kutyamenhely hálás ebei. Ugyanis nemrég a telep mintegy kétszáz kutyaházában terítettek szalmát az AM DASZK, Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium mezőgazdasági és állat-egészségügyi technikus osztályok diákjai, a szervező pedagógus irányításával. – Szorgalmasan, lelkesen és nagy hozzáértéssel végezték a munkát – mondta Fiáth Szilvia menhely vezető. – Értékes adományként kutyatápot és kutyaszalámit is kaptunk tőlük. Sőt, az intézmény előzékenysége révén a jövőben ismét számíthatunk szalmára. A kutyusok nagyon boldogok voltak. Élvezték a társaságot és a puha, meleg almot. A nap végére csak az orruk hegyét dugták ki a házaikból.

Fiáth Szilvia hozzátette, hogy korábban is kaptak hasonló segítséget középiskoláktól. Például a múlt év novemberében a Szekszárdi Garay János Gimnázium, decemberben pedig a Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma fiataljai végeztek önkéntes, elismerésre méltó szolgálatot a telepen.

Fotó: Beküldött fotó / Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában