A Prosecturát is érzékenyen érinti a kialakult vészhelyzet

A Prosectura szekszárdi punkzenekar is jelentős koncertektől esik el, mondta Imre Norbert alapító, énekes.

Foray Nándor

2019.12.28 Szekszárd , A Prosektura zenekar Szekszárdon az Estben lépett fel. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Márciusban és áprilisban egyáltalán nem lesznek fellépéseik, ám úgy tűnik, hogy elmarad a Tankcsapda május 1-jére a Budapest Parkba tervezett Első Évtized bulija is, amelyen a Prosectura lett volna a vendégzenekar. Március 28-án Szombathelyen, április 4-én Szegeden, április 11-én a budapesti Dürer Kertben koncerteztek volna.

A próba sem nagyon megy, mert a tagok szét vannak szóródva az országban. Abban bíznak, hogy a nyári rendezvényeket már megtartják. Addig is újdonságokon törik a fejüket, folyamatban van a dalszövegírás, dalszerzés. Imre Norbert úgy véli, a kialakult helyzet kiváló alkalom arra, hogy az ember kicsit elmélyedjen az érdemi munkában. Rá vannak kényszerítve, ilyenformán előnyükre is válik.

Mindenesetre remélik, hogy a dolgok minél hamarabb visszatérnek a rendes kerékvágásba. Nemcsak a koncertlehetőségek, hanem az egészségügyi szempontok miatt is. Imre Norbert személy szerint nem annyira van ráparázva a vírustémára, de próbálja betartani az utasításokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában