Újra fogadja a betegeket a szekszárdi bőrgondozó

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Újraindult a bőrgyógyászati ellátás a Tolna Megyei Balassa János Kórházban. A bőrgyógyászati osztály az E-épület (pszichiátriai tömb) harmadik emeletére költözött, és a 74/501-500/797 telefonszámon érhető el. Az osztályhoz tartozó bőrgyógyászati ambulancia rendelése a Bőrgondozóba („J” épület, Szentgáli Gy. u.) költözött.

Ambuláns bőrgyógyászati ellátásra és bőrgyógyászati szakrendelésekre a továbbiakban csak a bőr- és nemibeteg gondozó fogadja a betegeket 8-tól 14 ótáig, kizárólag előzetes, telefonos időpont-egyeztetés alapján.

Az egyik szakrendelésen Dr. Rausch Ágota (Tel: 74/501-500/349) fogadja a betegeket hétfőtől péntekig. A másikon (Tel.: 74/501-500/442) Dr. Hufnagel Csilla (hétfő, kedd, szerda, péntek) és Dr. Hardicsay Klára (csütörtök) megosztva. A bőrgyógyászati ambulancia a 74/501-500/109-es telefonszámon érhető el. Dr. Pere Tímea hétfőn és csütörtökön, Dr. Karagity Eliza kedden és szerdán, Dr. Veres Gyöngyvér Tünde pénteken rendel.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában