Az önkormányzat is segít az oltási terv kivitelezésében

Tolnai Népújság

20200827 Paks A koronavírus-járvány terjedése miatt négyszáz embert tesztelnek Pakson. A sajtótájékoztatón Szabó Péter polgármester (szemüvegben) és dr. Bodnár Imre, a Paksi Gyógyászati Központ főigazgatója beszélt. Fotó: Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság

Forrás: MW-archívum

Fotó: Molnár Gyula

Videó-sajtótájékoztatón adott tájékoztatást Szabó Péter, Paks polgármestere és dr. Bodnár Imre, a gyógyászati központ főigazgatója. Az oltási terv kivitelezésében a háziorvosok adminisztratív munkájának segítéséről a TelePaks híradójának kifejtették, oltási munkájukat az önkormányzat azzal tudja segíteni, hogy az adminisztrációval járó többletfeladatok elvégzésében a városháza dolgozói is részt vállalnak.

Egyrészt azzal, hogy a hivatal dolgozói segítik az oltással kapcsolatos előzetes szervezési feladatokat, a hozzájáruló nyilatkozatok előzetes kitöltését, elérését, másrészt az oltakozókat ők hívják be az időpontokra telefonon.

Emellett az oltásra jelentkezők közül az egyedül élő időseket, ha a vakcinát másképp nem tudják felvenni, kisbusszal szállítják Szekszárdra. Ha a regisztrációhoz segítségnyújtásra van szükség internet vagy a számítógépes ismeret hiánya miatt, akkor azt a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán biztosítják a 0675830603-as telefonszámon való jelentkezések után.

Borítóképen: Szabó Péter polgármester (balról) és dr. Bodnár Imre, a Paksi Gyógyászati Központ főigazgatója

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában