Ne dobd ki! Alkoss!

2021.02.24. 09:30

Az újrahasznosítás jegyében indított pályázatot a megyei könyvtár

Ne dobd ki! Alkoss! című tárgyalkotó pályázatot hirdetett a Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtár az újrahasznosítás világnapja alkalmából. Aki szabadulna a régi kacatoktól, készíthet belőlük valami újat, valami mást.

Foray Nándor

Forrás: Shutterstock

Az anyaga lehet textil, papír, fém, üveg, műanyag, fa és egyéb is. A pályamű maximum A3-as méretű legyen, magassága hetven centiméter. Témamegkötés és nevezési díj nincs. A megmérettetésen tizenhárom–tizennyolc éves kamasz és tizennyolc év feletti felnőtt korcsoport van. Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet. A pályaműveket a pályázó elérhetőségeivel, vagyis névvel, címmel és e-mail-címmel október végéig kell bevinni a könyvtárba.

A beérkezett munkákat zsűri bírálja el, a legötletesebbnek ítélt alkotásokból kiállítást rendeznek a könyvtárban. A díjazottak jutalma könyvcsomag, ingyenes beiratkozás, több kézműves termék és a beküldött alkotások kiállítása lesz. A beküldési határidő október 31.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában