forgatás

2021.02.08. 20:00

Péter Szabó Szilvia Szekszárdon forgatta legújabb klipjét

Péter Szabó Szilvia a szekszárdi múzeumban forgatta a videoklipjét, számolt be erről Ódor János igazgató a múzeum közösségi oldalán is. A forgatás múlt pénteken történt olyan kiállítási helyszíneken, amelyek egyelőre zárva vannak közönség előtt.

Brunner Mónika

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: RETKES TAMAS

A Wosinsky Mór Megyei Múzeum főépülete lehetett a helyszíne Péter Szabó Szilvia legújabb klipje forgatásának. A stáb a munkálatok során a pincében lévő Látványtárban, és az emeleti Örökségünk címet viselő állandó kiállítás helyszínén forgatott.

– A járványügyi előírásokat figyelembe véve zajlott az egész napos munka. Önmagában, hogy hírt tudunk adni magunkról fontos, valamint örömmel tölt el bennünket, hogy egy országosan ismert és népszerű énekesnő nálunk járt – mondta lapunknak Ódor János múzeumigazgató.

Maga a dal az aktuális helyzetről és az ebből eredő lelki vívódásról szól, amely igencsak megnehezíti az emberek mindennapjait, erről Völgyesi György menedzser mesélt.

– Mindenki el van keseredve a járványügyi helyzet miatt és kezdenek az emberek lelkileg és mentálisan is elfáradni. Nyilván amíg fennáll ez az állapot, semmi biztosat nem tudunk mondani a koncertekkel kapcsolatban. A tavalyi évünk az újratervezésről szólt, de bízunk abban, hogy az idei év másképp alakul majd, és hamarosan magunk mögött tudhatjuk ezt az embert próbáló időszakot. Ha tudunk és újfent lesz lehetőségünk koncertezni, akkor azonnal és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, hiszen egy komplett turnét hagytunk félbe. Addig is több új dallal készülünk megjelenni, hogy ne maradjon zene nélkül Szilvi közönsége – mondta.

A klipben Szabó Zafira Dalma gyermektáncos ad elő tánckoreográfiákat, ő volt Péter Szabó Szilvia társa a jelenetekben. A dalszöveget Szabó Ágnes írta, a dalt pedig Harmath Szabolcs nevéhez fűződik, aki a NOX dalokat is jegyzi.

Péter Szabó Szilvia énekesnő is nyilatkozott lapunknak

– Többször volt már szerencsénk Szekszárdon koncertezni, és mindig fantasztikus közönség fogadott minket. Utoljára épp a Babits Mihály Kulturális Központban volt a Noxtalgia Unplugged produkciónk. A dalunk címe Tűréshatár és Jimy J. Hollywooddal forgattuk a videoklipet, aki művészi oldalról közelítette meg a dal mondanivalóját. Nem épp egy vidám töltetű szerzemény, hiszen a jelen helyzetből inspirálódtunk mi is, ami senkinek sem könnyű. A nehézségek ellenére mégis próbálunk reményt, iránymutatást nyújtani és kitartásra buzdítani az embereket. A dal esszenciáját a bennünk zajló lelki küzdelem, az akaraterő és a hit jellemzi, hogy a legnehezebb és legmélyebb pillanatokban is megtaláljuk a fényt, amely átsegít minket ezen a nehéz időszakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában