Dunaszentgyörgy

2021.03.07. 18:10

Készülnek a tavaszi nagytakarításra

Nagytakarításra készülnek a faluban, hogy az itt élők környezete tisztább és maga a település élhetőbb, szebb, kellemesebb legyen, Dunaszentgyörgy utcái és közterei megtisztuljanak.

K. K.

20200905 Békés Békés közterületén szemétszedés és kertészeti munkákat végeztek az önkéntesek. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Forrás: MW-archívum

Fotó: illusztráció

Két feladat végrehajtását tűzte ki célul falu vezetése. Az első, hogy a közterületeket összefogással, közösen tegyék rendbe, a második cél pedig az, hogy az egyes lakóházak, ingatlanok előtt a tulajdonosok, az ott élők tegyenek rendet, gyűjtsék össze az avart, a kisebb faágakat.

Várják azok jelentkezését, akik a csapatmunkában szívesen részt vennének a közterületeken. A nagytakarítás március 12-én, pénteken lesz, 15 órakor, gyülekező Hőskertnél. A hulladékgyűjtő zsákokat az önkormányzat biztosítja. Arra kérik a lakosokat, hogy lehetőség szerint gereblyét, lapátot, seprűt mindenki hozzon magával.

Tedd rendbe a saját portádat akció is indul. Az önkormányzat kéri, hogy mindenki a saját ingatlana előtti területet tisztítsa meg. Hulladékgyűjtő zsákot ebben az esetben nem biztosítanak, de a megtöltött zsákokat elszállítják, mégpedig március 11-én és 12-én.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában