vérvétel

2021.05.16. 20:00

Fél év kihagyás után újra van Zombán vérvétel

Zomba önkormányzata szívügyeként kezeli a helyi lakosok ellátását. A szolgáltatások területén is igyekeznek minél több olyan megoldást biztosítani, ami kényelmet, de főként megoldást nyújt a zombaiaknak.

Sz. B.

Tavaly októberben megszűnt a nagy népszerűségnek örvendő helyi vérvételi lehetőség, de az itt élők nagy örömére ez a kényelmi szolgáltatás március elsejétől ismét elérhető.

A közel féléves kihagyást követően a község önkormányzata önerőből, egy hyelben lakó szakember megbízásával ismét lehetőséget biztosít erre.

A korábban, pályázati forrásból megvalósult egészségügyi intézmények fejlesztése során az orvosi rendelő melléképületét egy erre alkalmas helyiséggé alakították, itt kapott teret a vizsgálat lebonyolítása.

Szűcs Sándor, Zomba polgármestere elmondta, nagy örömöt jelent a helyieknek a települési keretek közt zajló vérvétel lehetősége. „Szerencsére visszaállt a község egy olyan szolgáltatása, amely sokak igényének tesz eleget. Külön öröm számomra, hogy ezzel is segíthetjük, megkönnyíthetjük a zombaiak életét.”

Főként az idősek és a kismamák mindennapjait segítik ezzel, de természetesen minden laborvizsgálatot igénylő, beutalóval rendelkező helyi igénybe veheti a szolgáltatást, ami minden kedden, reggel nyolc és tíz óra közt működik.

Címkék#vérvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában