beruházás

2021.07.16. 10:20

Felkapott hely lett Bogyiszló, kell a bölcsőde

Nyolc kisgyermek elhelyezésére alkalmas minibölcsőde épül Bogyiszlón. A projektmenedzser, Lépő Mara tájékoztatása szerint a beruházás, tervezéssel és berendezéssel együtt 130 millió forintból valósul meg, várhatóan november elejére.

W. G.

Forrás: A szerző felvétele

A kivitelezés a tervezett ütemben halad, a falak már állnak, a nyílászárók a helyükre kerültek, a villanyszerelési és más szakipari munkákat is végzik.

A polgármester, Tóth István örül az új létesítménynek. Nagy szükség lesz rá, sőt, úgy tűnik, hogy nem is lesz elég a nyolc hely. Túljelentkezésre lehet számítani. Nem tudtak mihez viszonyítani, mert eddig nem volt bölcsőde a településen.

Ám amióta a zsákfalu „kinyílt” és csatlakoztak az M9-es, és azon keresztül pedig az M6-os sztrádához, továbbá a megyeszékhely is pár perc alatt elérhetővé vált, felkapott hely lett Bogyiszló. Kellemes, nyugodt lakókörnyezet, mégis mindenhez közel. S a minibölcsőde is egy olyan szolgáltatás, mely növeli a vonzerejét. Helybeli és beköltöző fiatal párok számára egyaránt fontos intézmény lesz.

Borítóképünkön: a nyílászárókat mutatja Lépő Mara

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában