2021. legolvasottabb cikkei (2.)

2022.01.30. 11:30

Május a kapitális halak hónapja volt

Balesetek, celeb-titkok, tragédiák és a koronavírus. Témák, amelyek a leginkább foglalkoztatták olvasóinkat a 2021-es évben. Sorozatunk második részét közöljük.

TEOL.hu

Szabó István (balról) és horgásztársai a kétyi tó óriásharcsájával (Beküldött fotó)

Már csak ilyenek vagyunk, mi emberek. Kíváncsiak, aggódók, együttérzők. E jellemrajzot erősíti a TEOL.hu olvasottsági adatait összegző statisztika, amely hétről hétre, napról napra megmutatja, milyen cikkekre kattintottak a legtöbben hírportálunkon. A következő napokban ezeket az írásokat elevenítjük fel havi bontásban, és tárjuk olvasóink elé négy részben, negyedéves bontásban. Érdemes velünk tartani erre a különleges időutazásra! Vissza, 2021-be.

Az elmúlt év áprilisában portálunk legtöbbet kattintott cikke arról tudósít, hogy a rajongók teljesen odavannak Majka kedvese, Dundika bikinis fotójáért, amelyet természetesen meg is mutattunk olvasóinknak. A képzeletbeli dobogó második fokára is egy fotó - és a hozzá tartozó sztori - kívánkozott, mégpedig a tavaly elhunyt Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula kapcsolatáról. A hónap legolvasottabb megyei témája pedig az volt, hogy Szekszárdon - a régi idők emlékére - ismét sörrel és virslivel ünnepelik majd május elsejét. Nos, a cikk megjelenése után pár nappal a szervező Babits kulturális központ kénytelen volt lefújni a jótékonysági akciót, mert sokan majálisként értelmezték a felhívást, amit az aktuális járványügyi szabályok értelmében nem szervezhettek.

Dorn Ernő és a 20 kg feletti kapitális ponty (Beküldött fotó)

A május egyértelműen a kapitális halak hónapja volt. A TEOL.hu olvasottsági listáját két, kifogott víziszörnyekről szóló híradás vezette. Az első helyre a szálkai víztározón Dorn Ernő által megszákolt 20,1 kilogramm súlyú ponty került, de alig maradt el tőle a kétyi tó óriásharcsája, amelyet Szabó István két és fél órás fárasztást követően húzott partra. A hónap harmadik legtöbbet kattintott cikke egy a megyeszékhely határában, az 56-os főúton történt halálos balesetről tudósított.

2021 első nyári hónapját egy újabb veszteség árnyékolta be: fiatalok szenvedtek súlyos autóbalesetet, amelyben egy 17 éves diáklány életét veszítette. A megrázó és értelmetlen tragédia - amely ismét ráirányította a figyelmet a közlekedési szabályok betartására - körülményeit feldolgozó két cikkünk is bekerült június legolvasottabb írásai közé. A legtöbbet kattintott hír azonban mégsem ez volt. A „Csernobili baba” – így néz ki a férfi, aki a robbanás napján született című íráson közel 47 ezer egyedi oldalmegtekintést regisztrált a böngésző statisztikai alkalmazása.

Mentők, tűzoltók és rendőrök nagy erőkkel vonultak a 56-oson történt baleset helyszínre (Fotó: TMRFK)

Nos, ez volt az elmúlt év második negyedévét felelevenítő összeállítás, de hamarosan jelentkezünk 2021 legmelegebb hónapjainak legforróbb írásaival. Tartsanak akkor is a velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában