Avató

2022.03.24. 18:14

Átadták a megújult iskolát Nagydorogon

Átadták a Szekszárdi Tankerületi Központ fenntartásában lévő Nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskolát csütörtökön.

Fotó: Kiss Albert

Az ünnepélyes avatáson megjelent Süli János országgyűlési képviselő, Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese, Borbélyné Töttösi Ágnes, Nagydorog polgármestere, Gerzsei Péter, a Szekszárdi Tankerületi Központ igazgatója és Szilágyi Péter intézményvezető is. 

 

Az épület fejlesztése a Széchényi 2020 program keretében valósult meg Európai uniós támogatásból, valamint a Magyar Kormány biztosította többletforrásból. 

 

Az iskola kétszáznegyvenhét diákja birtokba veheti a megújult tantermeket, közösségi tereket, a sportcsarnokot kiszolgáló új öltözőket, vizesblokkokat, valamint a szabadtéri sportpályákat. A fejlesztés során új épületszárnyat is kapott az intézmény, mintegy ötszázhatvan négyzetméterrel bővült az iskola. Itt kapott helyet az új igazgatói, igazgatóhelyettesi és a tanári szoba, valamint a technika és háztartástan terem is. A beruházásról bővebben olvashatnak lapunk következő számában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában