Szekszárdi Szüreti Napok

2022.09.17. 11:58

Elmarad a ma délutáni felvonulás!

TEOL

Berlinger Attila fesztiváligazgató a rendező Babits Mihály Kulturális Központ közösségi oldalán tájékoztatta a Szekszárdi Szüreti Napok látogatóit, hogy a folyamatos esőzés és a várható rossz időjárás miatt a ma 15 órára tervezett, hagyományos szüreti felvonulás elmarad.

Mint arról korábban beszámoltunk, az esőzés miatt már maradtak el szabadtéri programok, ugyanakkor a Szent István téri nagyszínpad koncertjeit megtartják. A Covid-járvány miatti több éves szünetet követően e hétvégén újra megrendezésre kerülő Szekszárdi Szüreti Napok ünnepélyes megnyitóját péntek este tartottak a Vármegyeháza dísztermében. 

A fesztivál egyik központi helye, a Borudvar a kedvezőtlen időjárás ellenére is benépesült tegnap este, és az eső várhatóan ma sem tántorítja el a szórakozni, bort kóstolni vágyókat. Hogy milyen programok közül választhatnak mindazok, akik Szekszárdi Szüreti Napokra látogatnak, arról itt írtunk korábban.

Frissített programkínálat!

A Babits Mihály Kulturális Központ szombaton délben arról tájékoztatta portálunkat, hogy az időjárás miatt a Szekszárdi Szüreti Napok szeptember 17-i, szombati programjai az alábbiak szerint módosulnak:

13:00 8. Szekszárdi Szüreti Német Nemzetiségi Kórustalálkozó – új helyszín: Vármegyeháza díszterme
13:00 „Őrzöm kincsem, hagyományom” – bemutatkozik: Bogyiszló – Szent István téri színpad – ELMARAD
14:30 A „Különleges Díszelgő Csoport” bemutatója – Béla király tér, Országzászló
15:00 Szüreti felvonulás – ELMARAD
15:00 A szőlősgazdával és a gazdaasszonnyal (óriásbábok), valamint a Vaga Banda Gólyalábasokkal a Béla király téren találkozhatnak
16:00 Borrendi avató – új helyszín: Vármegyeháza díszterme
17:00 „Must jön a java!” – Tolna Megyei Táncegyüttesek Találkozója és a „Szüret Táncos Párja” választás – új helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Színházterem
18:00 HuMen Brass Band – új helyszín: Vármegyeháza kapualja
19:00 Szekszárdi Gitárkvartett – ELMARAD
19:00 Muslinca Kórus Szekszárd – helyszín: Béla király tér, Borudvar
20:45 III. Sió Kajak-Kenu Kupa, díjátadó – helyszín: Szent István téri színpad
21:00 Tárkány Művek – ELMARAD
21:00 Bereczki Zoltán: Csillagtérkép – Sztárvendég: Radics Gigi. Helyszín: Szent István téri színpad
23:00 Juice of the Hill Party – a KatapultDJ és Manuel fellépése ELMARAD, DJ Táborfy és G-Hawk buliját viszont megtartják a Vármegyeháza udvarán. A belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában