Programajánló

2022.10.05. 07:50

Az aradi vértanúkra emlékezünk október 6-án

TN

Megyeszerte tartanak megemlékezést október 6-án, az aradi vértanúk emlékére (illusztráció, MW)

Aradi Vértanúk Emléknap
Bonyhád Művelődési Központ: Emlékfutás a Kálvária-dombig a bonyhádi diákság közreműködésével, 16.55. Kálvária-domb, Perczel Mór Honvédtábornok sírja: Megemlékezés, emlékszalagok elhelyezése. Beszédet mond Gábor Zsolt muzeológus, 17 óra. 
Paks Kálvária temető emlékkereszt: Ünnepi beszédet mond Szabó Péter, Paks polgármestere. Közreműködik: Szabó Dávid (ének-gitár). Az emlékezés koszorúinak elhelyezése, 17 óra.
Szekszárd Béla király tér, 1849-49-es emlékmű: irodalmi megemlékezés a Garay János Általános Iskola és AMI diákjainak előadásában. Közreműködik:
Magyar Nemzetőrség Tolna Megyei Szervezete, Honvéd Hagyományőrző Egyesület, 10.30 óra.

Az aradi tizenhárom

Mozi
Szekszárd Hűség (magyar dokumentumfilm), 17 óra. A szomorúság háromszöge (svéd filmdráma), 19.30. 
Paks Nincs baj, Drágám (amerikai thriller), 15.10. Beugró a Paradicsomban (ausztrál-amerikai-brit romantikus vígjáték), 17.45. Mosolyogj (amerikai horror), 20 óra.

Beszélgetés
Szekszárd Scarabeus rendezvényterem: „Jelenünk és a jövőnk biztonsága” a Szőlő-Szem Mozgalom Civil Bűnmegelőzési Egyesület kerekasztal beszélgetése, 13.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában