Első lett a kutyamenhely

2023.01.04. 19:30

Kétszáz éhes eb lakhat jól a nyereményből

A Szekszárdi Kutyamenhely lett az első Tolna vármegyéből a tavaly meghirdetett Kedvenc kedvenceink című fotópályázaton.

Szeri Árpád

Fiáth Szilvia a százezer forint értékű utalvánnyal (Beküldött fotó)

A Mediaworks Hungary Zrt. és a teol.hu kampánya nemes ügyet szolgált: hiszen a legtöbb ajánlást begyűjtő, győztes létesítmény jutalomként százezer forint értékű állateledel-utalvánnyal gyarapodott. 

Fiáth Szilvia, a menhely vezetője már kézhez is kapta ezt az utalványt. – Ünnepi ajándék volt ez számunkra – érzékeltette örömüket. – Nagyszerű kezdeményezés volt ez a Mediaworks Hungary Zrt. részéről, és boldogok és hálásak vagyunk azért, hogy az emberek bennünket tartottak érdemesnek erre a jelentős segítségre. Mert ez az utalvány az. Ebből az összegből, azaz a belőle vásárolt tápból és konzervből  ugyanis legalább kétszáz kutya egynapi élelmezését tudjuk biztosítani. 

Hozzátette, hogy megkereste telefonon a beváltást biztosító üzletláncot, ahol nagyfokú segítőkészségre talált. Ha minden Fiáth Szilvia reményei szerint alakul, akkor még az sem kizárt, hogy a cég – melynek Szekszárdhoz legközelebbi üzlete Székesfehérváron található – helybe hozza a megvásárolt termékeket. Az pedig további nyereséget, jelesül idő, energia és pénz megtakarítást eredményezne a Szekszárdi Kutyamenhelynek.

A Kedvenc kedvenceink fotópályázat első három helyezettje Tolna megyéből a következők lettek:

1. helyezett Tolna megyéből: Kubik Boglárka, Fácánkert - Nudli

Nudli
Nudli

2. helyezett Tolna megyéből: Ágoston-Pleck Bettina, Szekszárd - Murphy

Murphy

3. helyezett Tolna megyéből: Miklós Annamária, Sárszentlőrinc - Gombóc

Gombóc

Köszönjük, hogy velünk játszottak, gratulálunk a nyerteseknek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában