Vizsgaidőszak

2023.05.14. 15:01

Éjjel is tanulhat az egyetemista

A vizsgaidőszakban a Pécsi Egyetem könyvtára május 15-től június 29-ig várja éjféli nyitvatartással az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.

TEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Mint arról az egyetem tájékoztatott, hétfőtől péntekig 20.00 és 24.00 óra, szombaton 18.00 és 24.00 óra között az olvasók kizárólag a 2. emeleten tartózkodhatnak.   

Itt lehetőség van tanulásra az olvasói terekben, a tanulófülkékben, illetve a csoportos tanulószobában. Ugyanitt van lehetőség önkiszolgáló kölcsönzésre, az automata kölcsönzőberendezés használatával, a 2. emeleti fénymásoló/nyomtató gép használatára, illetve könyvvisszaadásra a földszinti készüléknél, a Regisztráció jobb oldalán. Ez idő alatt a beiratkozás és a hagyományos kölcsönzés szünetel.

Az éjszakai ügyelet előtti nyitvatartási időszakban (H-P: 8.00–20.00; Szo: 10.00–18.00) a szokott rend szerint lehet igénybe venni a könyvtári szolgáltatásokat, vagyis – aki még nem tette meg – be tud iratkozni, lehet könyvet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, illetve könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában