Ultrabalaton

2023.05.06. 17:44

Ne csak szurkolj, segíts!

A rászoruló gyermekekért futnak az Ökumenikus Segélyszervezet ismert önkéntesei az Ultrabalatonon - írja a likebalaton.hu.

TEOL

Illusztráció: M. Gy.

„NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” néven indít idén is váltót az Ultrabalatonon az Ökumenikus Segélyszervezet. A figyelemfelhívó akcióval a rászoruló hazai gyermekek megsegítésére kívánják ráirányítani a figyelmet.

Gáncs Kristóf a verseny kapcsán elmondta, hogy az Ökumenikus Segélyszervezetnél a közelgő gyermeknapot körülölelő heteket évek óta a Gyermekek hónapjaként aposztrofálják. Ebben az időszakban számos figyelemfelhívó akciót szerveznek, és országos pénzadománygyűjtést indítanak a rászoruló gyermekekért végzett egész éves munkájuk támogatására. 

Ebbe a sorba illeszkedik a Ne csak szurkolj, segíts! csapattal idén újra lefutott Ultrabalaton váltóverseny, ahol cél az is, hogy a szurkolókból adományozóvá változtassanak minél többeket. A kommunikációs igazgató kihangsúlyozta: „Nem csak futóként illetve szurkolóként lehet csatlakozni a kitűzött célokhoz. Bárki, aki most a 1353-as adományvonalat tárcsázza, hívásonként 500 forinttal tudja segíteni a szervezet hazai rászoruló gyermekekért végzett egész éves felzárkóztató, illetve esélyteremtő munkáját”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában