Szórakozás

2023.06.12. 07:00

Fenomenális volt a Bazaar nyitóbulija

Szekszárd több mint jó bor, amit a hétvégén be is bizonyíthatott legújabb szórakozóhelyével a Bazaar Music Garden-nel. A nyitóbuli „nagyot ment” és a helyi fiatalok már várják a folytatást.

Farkas Eszter

A dél-dunántúli régió egyik legfontosabb városa, Szekszárd végre új szórakozóhellyel rukkolt elő, a röviden csak Bazaar-ként emlegetett klub máris hatalmas sikert aratott nyitóbulijával, amelyen sztár dj-k léptek fel, köztük egy ígéretes feltörekvő dj párossal, akiknek nemrégiben jelent meg Dér Henivel közös videóklipjük a Trabant 2023. A CrazyBoys formáció külön-külön már tíz éve pörgeti a bakelitet, azonban a fiúk elmondása szerint a BME Egyetemi Napok hozták el számukra a nagy áttörést.

Fotó: Kiss Albert

– Amikor együtt kezdtünk el zenélni Kristóffal, akkor jöttek számunkra az első valós sikereink. Egyre több klubba kezdtek el hívni minket és ma este már itt a Bazaar-ban Willcox előtt is beizzíthattuk a hangulatot – válaszolta kérdésünkre Gugi Zsolt, a CrazyBoys tagja.

Az új klub megérkezése nagy izgalommal töltötte el a szekszárdi közönséget. Az emberek kíváncsiak voltak, milyen újdonságokkal rukkol elő az extravagáns szórakozóhely. Az elvárások magasak voltak, hiszen a nyitóbulin Willcox volt az első sztárvendég, de a klub hírneves fellépőket ígér minden nyári hétvégére.

A nyitóbuli a várakozásokat is felülmúlta. A Bazaar klub feledhetetlen élményeket nyújtott az embereknek. A klub hangulata lenyűgöző volt, a látványvilág és a zenei választás tökéletesen harmonizált egymással. A sztár dj-k nem okoztak csalódást, mindenki fergetegesen bulizott egész éjjel, a közönség egészen hajnalig ropta.

A nyitóbuli sikere után a Bazaar klub már a következő hétvégére is készült egy újabb különleges eseménnyel. Ezúttal egy kis retró hangulatot hoznak az ismert magyar popegyüttessel a TNT-vel, akik a magyar zenei élet máig meghatározó alakjai. Az emberek izgatottan várják, hogy újra hallhassák az együttes ikonikus slágereit élőben, és a klub kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy együtt bulizzanak a kedvenc előadóikkal.

– Nagyon menő volt, hogy itt a VIP részlegen összefuthattunk Willcox-szal, arról nem is beszélve, hogy itt külön bár van, ahol nyugodtan chillezhetünk és bulizhatunk – mondta a harminc éves Imi.

A Bazaar tulajai Péter és Ákos arra törekednek, hogy minden hétvégén valami különlegeset és izgalmasat kínáljanak a közönségnek. 

– Az embereknek változatos programokra van szükségük, hogy mindig legyen valami új és friss a szórakozásban. A klub menedzsmentje már most olyan neves fellépőkkel szerződött, akik a hazai zenei élet nagyjai között vannak számon tartva. A színvonalas kiszolgálás mellett ezzel is garantáljuk a felejthetetlen éjszakai szórakozást – emelte ki Póla Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában