Teol.hu podcast

2023.06.10. 17:30

Harmadszor rendezték meg a LapáTolna Napot

Podcastünkben Finkné Szabó Ildikó beszélt a LapáTolna Sárkányhajó Club eddigi sikereiről, a klub nehézségeiről, a sárkányhajózás szépségéről.

Tóth Tímea

Finkné Szabó Ildikóval beszélgetett Tóth Tímea szerkesztő.

Múlt szombaton rendezték meg a harmadik LapáTolna napot a tolnai Duna-parton. Finkné Szabó Ildikó, a rendezvényt szervező LapáTolna Sárkányhajó Club elnöke elmondta, a tagtoborzás volt az elsődleges cél.

A versenyre amatőr csapatok jelentkezését várták. 4 diák csapat, a felnőtteknél 7 baráti társaság, illetve céges csapat is jelentkezett a megye több településéről. Egyértelmű szekszárdi győzelem született a diákoknál. 1. lett a szekszárdi Ady Guard, 2. a Rendészek (szintén Ady szakközép), 3. a dombóvári Illyés gimnázium, 4. a szekszárdi Dienes általános iskola. 

A felnőtteknél a paksi ASE Dragon volt a legjobb, 2. az orosz lapátosok alkotta Roszatom, 3. a tolnai Fastron, 4. a BehaTolna, 5. a Fácánkerti Lovasok, 6. a Dienes szülők, 7. a szekszárdi SZ+C.

Podcastünkben Finkné Szabó Ildikó beszélt az eddigi sikerekről, a klub nehézségeiről, a sárkányhajózás szépségéről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában