Teol.hu podcast

2023.08.24. 16:00

Húzd fel a bakancsod, és irány túrázni!

Gyalogtúrát szervez a bonyhádi MBM Sport És Szabadidő Egyesület augusztus utolsó hétvégéjén Szekszárdról a Szekszárdi-dombságon keresztül Bonyhádra.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Palkó Gábor bronzjelvényes túravezető

Forrás: TEOL

Az útvonal számos helyi nevezetességet érint, a Kálvária kilátót, Bati-kereszt kilátót, többnyire jelölt turistaúton halad. A túra 6-8 órát vesz igénybe, ezért csak gyakorlott túrázóknak ajánlják. Indulás 2023. augusztus 26-án, szombaton 8:15-kor.

Vendégünk volt Palkó Gábor bronzjelvényes túravezető, aki elmondta, ajánlott a teljes önellátásra készülni, továbbá ivóvíz, esőköpeny, az időjárásnak megfelelő öltözet, kényelmes túracipő szükséges.

A bonyhádi MBM Sport És Szabadidő Egyesület 10 éves fennállása óta rengeteg gyalogos, biciklis és kajakos túrát szervezett már, mindre nagy az érdeklődés, de nagy szeretettel várják az újabb túrázókat. Palkó Gábor szerint a természet közelsége leírhatatlan hatással van az emberre, talán ezért olyan sikeresek az eseményeik.

Korábbi beszélgetéseinket ide kattintva találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában