Villámmegmozdulás

2023.09.21. 19:20

Finom reggeli és autómentes családi program Pakson

Péntek reggel a paksi városháza előtt Bringás reggelire várják a helyieket a szervezők – tudtuk meg Márkus Zalántól, a Csengey Dénes Kulturális Központ igazgatójától.

Gazsó Rita

Illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Mint mondta, az Autómentes Nap kapcsán szervezett programon reggelivel jutalmaznak minden bringával vagy gyalog közlekedő, iskolába vagy munkába tartót, aki erre a napra „el tudják engedni" az autós közlekedést. A reggel 7 órától háromnegyed 8-ig tartó villámmegmozduláson az arra járók egy egészséges alapanyagokból összeállított tej-, tojás-, glutén, szója- és tartósítószermentes élelmiszercsomagot, gyümölcsöt, valamint üdítőt kapnak. 

Az Autómentes Nap délután folytatódik a Csengey Dénes Kulturális Központ melletti Atomtéren, ahol mókás ügyességi feladatok mellett trükkös bicikliket, rollereket próbálhatnak ki az érdeklődők. A programon egy biztonságiöves szimulátorral, közlekedésbiztonsági játékokkal részt vesz a Paksi Rendőrkapitányság, kitelepül a Tolna vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság, a közlekedésrendészet osztálya, de kóstolhatóak lesznek a reggelicsomagban kínált, bevezetés előtt álló termékcsalád finomságai is. Lesz eszköz- és gépjárműbemutató, füstsátor, a gyerekeket ezen felül kresz-teszt és kézművesfoglalkozás is várja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában