Dr. Kostyálné Dr. Kovács Klára képviselőjelölt Bátaszéken

Teol.hu

Forrás: Facebook

Molnár Péter, a Fidesz-KDNP bátaszéki polgármesterjelöltje tette közzé a Facebookon az alábbi posztot:

„Mint háziorvosom, több évtizede kapcsolatban állunk. Az élet több területén is összefonódik az utunk. Egyházi téren, a Vöröskeresztes véradások által és immár 3 éve együtt ülünk a képviselőtestületben. Fontos a városért végzett szociális tevékenysége és családja által a mezőgazdaság is a látókörében van. Az ő személye, neve az elmúlt években összeforrt Bátaszéken az egészségüggyel és a szociális ellátással. Az idősgondozás rossz körülményeinek megszüntetése szívügye.

A Vörösmarty utcai, idősek nappali ellátását szolgáló épület felújítása, átépítése, az orvosi rendelő korszerűsítése és a hozzátartozó parkoló kialakítása mind elnapolhatatlan ügy, mely a páciensek ellátását javítja. Ezt nem csak helyben kezdeményezte, hanem a forrás biztosítását a Tolna Vármegyei Közgyűlésben is mentorálta. Klárának az ipari park létrehozásában is elévülhetetlen a szerepe. Reményeink szerint mostanra sikerült megtalálnia azt a partnert, aki olyan beruházást hoz a városunkba, amely életet lehel az Agrárlogisztikai Központba és új befektetést is vonz magával.

Fontos számomra, hogy olyan képviselőkkel dolgozhassak együtt, akiknek szerteágazó az érdeklődési köre, magas a teherbírása és tudnak csapatban gondolkodni. Én bízom Klárában, kérem, bízzanak Önök is! 6500-an egy táborban! Hajrá Bátaszék!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában