Molnár Péter: Bátaszék szerethetőbb város is lehet a jövőben

Molnár Péter, a Fidesz-KDNP bátaszéki polgármesterjelöltje közösségi oldalán arra a kérdésre válaszolt, amit nyilván már sokan és sokszor feltettek neki: miért indul a június 9-i önkormányzati választásokon?

Teol.hu

A családi szeretetnél, támogatásnál nincs fontosabb a világon (Fotó: Molnár Péter/Facebook)

Miért kéri a bátaszékiek bizalmát, hogy polgármesterként szolgálhasson szeretett városában?

Gyermekeink miatt 

– írta közösségi oldalára. 

– Az a célom, hogy Bátaszék egy szerethetőbb, fejlődni képes város legyen. Az a célom, hogy ne keljen elmenniük a fiataloknak, hanem itt tudjanak családot alapítani. 

Az a célom, hogy a problémákra megoldást találjunk és 10 év polgármesteri regnálás után ne kelljen a testületre mutogatni, ne söpörjük a problémákat a szőnyeg alá. 

Ez egyedül nem fog menni. Ezért arra kérem a bátaszékieket, hogy bízzanak bennem. Adjuk meg a lehetőséget városunknak. Adjuk meg a lehetőséget, hogy megmutassuk, Bátaszéken jobban is mehetnének a dolgok.

A családja ad neki erőt a munkához

– Szerencsés vagyok. A családi szeretetnél, támogatásnál nincs fontosabb a világon. Minden nap ők adnak erőt ahhoz, hogy jó döntést hozzak. Erőt és stabilitást adnak, hogy minden támadás ellenére ki tudok tartani a kitűzött cél mellett. Hiszek abban, hogy bölcsen fognak dönteni a bátaszékiek, és megadják szeretett városunknak a lehetőséget. Én bízom Önökben, kérem bízzanak bennem és csapatomban.

Hittel, szívvel Bátaszékért! – írta Molnár Péter a közösségi oldalára

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában