ünnep

2019.01.04. 10:18

Vidám nótában nem volt hiány

Hajnalig ropták a táncot a Zombai Férfikar tagjai és barátaik.

Venter Marianna

Csak vidáman! Ezzel a mottóval búcsúztatták az óévet és köszöntötték az újat a Zombai Férfikar rendezésében tartott szilveszteri mulatság résztvevői.

Mint arról Balogh László, az egyesület tagja tájékoztatott, az ötletgazda, egyben a szilveszteri est lebonyolítója Csiki János, a csapat vezéregyénisége volt, aki egyformán helytáll a billentyűknél és a bográcsnál is. Utóbbit azért szükséges megemlíteni, mert kitűnő kakaspörkölttel lepte meg a vendégeket, azaz az férfikar tagjait, családjukat, barátaikat. Kisebb lagzira emlékeztetett a kínálat a szorgos asszonyi kezeknek hála, de a búfelejtőkben sem szenvedtek hiányt a résztvevők az iskola ebédlőjében megrendezett mulatságon.

A társasághoz csatlakozott az egykori szekszárdi nótaklubos Incze Zoltán és Szeledeli Margit nótaénekes és barátaik, akik vidámságukkal, nótáikkal tették még színvonalasabbá az estét.

Éjfél előtt még egy másik csapattal bővült a társaság, igazán vidám volt a hangulat, szépen szólt a Himnusz, és jókedvűen hajnalig ropták a táncot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában