mackószépségverseny

2019.02.09. 18:10

Mackók indulnak a szépségversenyen

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock

Mackószépségversenyt hirdet a Paksi Városi Múzeum „A játék olyan tevékenység, amelyet nem lehet elég komolyan venni” címet viselő időszaki kiállításukhoz kapcsolódóan.

A versenyben azon mackók vehetnek részt, akik gazdájukkal együtt érkeznek 2019. február 14-ig, hogy megnézzék a tárlatot – ehhez a múzeum féláron biztosítja számukra a belépést. A látogatást követően lefényképezik a versenyre nevezett mackót az erre a célra kialakított fotósarokban, majd a határidő lejárta után közzéteszik a képeket a múzeum Facebook-oldalán. A fotókra 2019. február 18. és 22. között lehet szavazni, s az első három legtöbb lájkot kapó mackó gazdája díjban részesül. Ezen kívül a szavazók között is kisorsolnak három múzeumi ajándékcsomagot a szavazás végén.

A végeredményt 2019. február 23-án, a farsangi Családi napon hirdetik ki. A versenyben színtől, mérettől, fajtától, nemtől, kortól függetlenül bármilyen maci részt vehet. További információ, érdeklődés lehetséges a 75/830-371-es telefonszámon vagy a [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában