versmondás

2019.06.17. 18:10

Rangos gálán bizonyítottak

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

A Csizmazia Alapítvány mentorált diákjai, versmondó gyermekei június első két hétvégéjén ismét bizonyították tehetségüket. Előbb a Magyar Versmondók Egyesülete „Regősök húrján” országos versmondó versenyek minősítő gáláján álltak színpadra. A megmérettetésre az év során nyújtott teljesítményük alapján kaptak meghívást a gyerekek. A rangos eseményen több mint száz versmondó mérette meg magát, köztük az alapítvány több mentoráltja. Halasi Lőrinc és Varga Panna arany minősítést kapott, Frei Márton és Radó Bertalan pedig ezüst minősítéssel térhetett haza – mondta el Csizmazia Ferencné, az alapítvány elnöke, aki egyben a versmondók felkészítője is.

A következő hétvégén Budapesten, a Pesti Vigadóban rendezett Versünnep Seregszemlét rendezték, amelyre Halasi Lőrinc, Radó Bertalan és Varga Panna kapott meghívást. Panna itt is szépen helyt állt, míg Lőrinc kategóriájának győzteseként tért haza, Bertalan pedig a harmadik helyezést ért el – büszkélkedett a diákok tanévzáró eredményeivel Csizmazia Ferencné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában