Bonyhád

2021.11.24. 20:00

Nem mindennapi élményt nyújt a Térzene Program

Farkas Eszter

Fotó: Máté Réka

Bonyhád város önkormányzata sikerrel pályázott a Térzene Program 2021-es kiírására. A program célja, hogy széles közönség számára ingyenesen elérhetővé váljon a klasszikus muzsika. –A 30 alkalomból eddig 11 koncert valósult meg, tehát a pályázati időszak végéig, azaz június 30-ig még sok esemény várható – mondta el lapunknak Lukács József, a program koordinátora.

Seleljo Erzsébet szaxofonművész és Razvaljajeva Anasztázia hárfaművész kápráztatta el a közönséget Fotó: Máté Réka

Bonyhád bővelkedik a hangversenyekre alkalmas közösségi terekben, azonban a hideg időre való tekintettel a legutóbbi koncertet a művelődési központ színháztermében tartották. November 9-én a Duo SeRa, Seleljo Erzsébet szaxofonművész és Razvaljajeva Anasztázia hárfaművész játszották többek közt Rossini, Debussy és Virágh András Gábor műveit. A Térzene Program a népzene, a jazz és a komolyzene műfajait támogatja, a szervezők igyekeznek minél színesebb ütemtervet összeállítani. Decemberben Kusnyér Anna énekes és Kéméndi Tamás harmonikaművész duója, valamint az X-Faktorban nagy sikert aratott VoiSingers látogatnak Bonyhádra. – A koncertek sikerén, illetve a visszajelzéseken felbuzdulva pályázni fogunk a legújabb kiírásra is, szeretnénk, ha tovább folytatódna a programsorozat a következő években – tájékoztatott a művelődési központ igazgatóhelyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában