Jótékonysági koncert

2022.03.14. 10:12

Adomány, mely mosolyra deríthet sok menekült gyermeket

Jótékonysági koncertet adott vasárnap délután a szekszárdi Csurgó zenekar.

Szeri Árpád

A Csurgó együttes ez alkalommal is nagy sikert aratott Fotó: Ruip Gergő

Fotó: Ruip Gergo

A megyeszékhelyen, a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében tartott fellépéssel, az abból származó bevétellel a csapat az Ukrajnából menekülő, háború sújtotta gyermekeken, családokon segít. A Barta Balázs (gitár) Maráz Nándor (dob), Siklósi Krisztián (műsorvezetés, ének), Szabó Máté Gergely (hegedű, ének) és Szűts Huba Ákos (nagybőgő) alkotta kvintett műsorát ez alkalommal is vidámsággal és nagy tapssal honorálta a közönség.

– Kifejezetten gyermekekkel foglalkozó zenekar vagyunk, ez a korosztály központi helyet foglal el művészi tevékenységünkben – mondta Siklósi Krisztián zenekar vezető. – Ezért döntöttünk úgy, hogy segítünk az otthonaikat elhagyni kényszerülő gyermekeken. Mi azzal tudunk szolgálni, hogy egy koncerttel megörvendeztetjük a közönséget és a tőlük származó bevételt eljuttatjuk a rászorulóknak.

A fellépés után a Csurgó zenekar 228 ezer forint adományt könyvelhetett el. Az összeget a csapat hamarosan átadja egy, a gyermekek segítésében is közreműködő segélyszervezetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában