Felsőnána

2022.05.09. 19:10

Tíz csapat töltötte az ízletes kolbászt

Nagy sikerrel rendeztek kolbásztöltő versenyt nemrégiben Felsőnánán.

R. G.

A töltés ugyan komoly munka, ám a csapatok jókedvvel készítették a finomságokat (Beküldött fotó)

Az önkormányzat a helyi német nemzetiséggel összefogva hirdette meg a megmérettetést, amelyre tíz csapat nevezett, közülük hármat jutalmaztak. Ezek a gárdák nem csupán a szervezésből vették ki a részüket, hanem a sátrak alatt, az asztaloknál is bizonyították hozzáértésüket. Az ő ízesítésük nyerte el leginkább a hatfős szakavatott zsűri tetszését, így nekik dukált a legjobbnak járó kupa, valamint az oklevél. Második helyen Jakab Sándor és csapata, a harmadikon pedig a Marázi Márk vezette társaság végzett. 

Bíró Szabolcs, a település polgármestere annyit fűzött hozzá, a résztvevők jókedvvel is megfűszerezték a kolbászokat, így egy igazán tartalmas és élvezetes napot hagyhattak maguk mögött. A legszebb tálalásért járó különdíjat Jakab Sándor és csapata érdemelte ki. A gyerekekre is gondoltak a szervezők, kisebb ügyességi, logikai játékok megoldásáért csoki és ajándék járt az apróságoknak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában