Térzene Program

2022.07.12. 10:20

Cserháti Zsuzsa slágerei is felcsendültek

Kusnyér Anna színésznő adott koncertet a bonyhádi Kaszinókertben. Balásy Szabolcs énekkel és zongorán, valamint Bagány Attila dobokkal működött közre.

Farkas Eszter

A színésznő már nem először lép fel a városban (A szerző felvétele)

A performansz során ismerős dallamok csendültek fel, ugyanis Cserháti Zsuzsa, Szőke Niki, Norah Jones, Stevie Wonder és Eric Clapton slágereivel örvendeztették meg a helyieket. A Térzene Program nagy sikernek örvend a városban.

Lukács József, rendezvényszervező elmondta a Térzene Program júniusban Fekete Nándor orgonaművész látványkoncertjével zárult a Völgységi Múzeum udvarán. A projekt keretein belül összesen több mint harminc hangverseny valósult meg a város különböző pontjain.

A Nemzeti Művelődési Intézethez benyújtott újabb nyertes pályázatnak köszönhetően további tizenöt koncertet tudnak szervezni október végéig. Az új sorozat első állomása volt Kusnyér Anna előadói estje, aki augusztusban a Siklósi várban fog  fellépni. A településen Adventkor Kéméndi Tamás harmonikaművésszel lépett fel utoljára, a rendezvényszervező elmondta a nagy sikerre való tekintettel hívták meg újra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában