Minden korosztálynak

2023.04.19. 16:20

Sikeres színházi évadot zárt a Csengey

Lezárult a Csengey Dénes Kulturális Központ színházi évada. Az elmúlt közel hét hónapban a négy felnőtt bérlet 14 előadását csaknem 4800 színházkedvelő tekintette meg.

Gazsó Rita

Fotó: MGY

A visszajelzések alapján a bemutatott darabok nagyrésze elnyerte a közönség tetszését – tájékoztatott Paks önkormányzata. A már hagyományos és közkedvelt Móricz-, és Latinovits bérletek mellett a Honthy Hanna nevével fémjelzett bérletet a zenés darabok kedvelőinek örömére állították össze, míg a Domján bérlet a tánc és pódium műsorok kedvelőinek érdeklődésére számított. Hagyományos és formabontó előadásokat egyaránt láthatott a közönség. Az egyes előadások műfaja is változatos, sokszínű volt: a vígjátéktól, a színműveken, az operetten, a musical-en át a drámáig mindenki találhatott kedvére való darabot. 

A szervezők ügyeltek arra, hogy minden korosztály igényes kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget találjon náluk, a sokféleképpen rétegzett közönség tetszését elnyerjék a bemutatott darabok. Ebben az évadban a Játékszín, az Orlai Produkció, a Veres1 Színház, a József Attila Színház, a Pannon Várszínház, a Spirit Színház, a Magyarock Dalszínház, a 6szín Teátrum és a Tűzvirág Táncegyüttes darabjait tekinthették meg az érdeklődők. A közlemény szerint a bemutatott 14 előadáson olyan neves színészek és előadók léptek fel, mint Mácsai Pál, Gubik Ági, Gáspár Sándor, Zsurzs Kati, Földes Eszter, Pikali Gerda, Fehér Anna, Molnár Piroska, Kálloy Molnár Péter, Nagy Sándor és Száraz Dénes. A következő évad szervezése az előző idény tapasztalatainak összegzése után kezdődik meg, új előadásaikról az augusztusban megjelenő Bérlethirdetéses füzetből tájékozódhatnak majd a színházkedvelők. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában