Teol.hu podcast

2024.01.25. 16:00

Megjelent Kovács Aliz együttesének lemeze

Megjelent a The Voice műsorban szép sikert aratott paksi tehetség, Kovács Aliz Cresendo Selecta névre hallgató együttesének lemeze, az EnnyiazEgész. Podcast adásunk vendége ezúttal Kovács Aliz, akivel a lemezről beszélgettünk.

Gazsó Rita

Kovács Aliz

Forrás: TEOL

Szombaton örömhírt közölt közösségi oldalán a paksiak, de az utóbbi hónapokban bátran mondhatjuk, hogy országosan is jól ismert és kedvelt fiatal énekesnő, Kovács Aliz. Cresendo Selecta névre hallgató együttesével ugyanis megjelent a 12 dalból álló lemezük, amelyet azonnal meg is hallgathatnak az érdeklődők, hiszen online bárhol elérhető. A címe: EnnyiazEgész. 

Podcast műsorunkban egyebek mellett arról beszélgettünk, hogyan töltötte a tehetségkutató műsor óta eltelt heteket, kik alkotják mostani zenekarát, a Cresendo Selectat, és milyen stílusban játszanak. Kovács Aliztól megtudtuk, hogyan zajlott a lemezkészítés, melyik a kedvenc zeneszáma az albumon, kik inspirálják őket zeneileg és azt is, hogy most merre tovább, várható-e lemezbemutató fellépés-sorozat.

Ha nem is az új lemezhez kapcsolódik, de kérdeztük a néhány hét múlva esedékes jótékonysági koncertről is, amelyet Dunaszentgyörgyön adnak a Walking Mama zenekarral annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a helyi lélekharang megépítéséért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában