TV-ajánló

2024.01.27. 17:00

Támadnak az ufók földön, vízen és levegőben

A Csatahajó egy látványos akció-kalandfilm, amely olyan szereplőgárdával büszkélkedhet, mint Alexander Skars­gard, Liam Neeson, Rihanna és Taylor Kitsch.

Farkas Eszter

Liam Neeson, a film egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

A nagy nevek mellett hatalmas harci jeleneteknek lehetünk szem- és fültanúi, ahogy főhőseink küzdenek világunkért. A sztori szerint ugyanis egy nemzetközi hadihajóflotta (14 ország legjobbjai) épp haditengerészeti hadgyakorlatot tart, amikor egy idegen armadával találkozik.

A csapat az emberiség eddigi legnagyobb fenyegetésével néz szembe Hawaii partjainál. Heves csata zajlik a tengeren, a szárazföldön és a levegőben is. Ha veszítenek, akkor idegen invázió fenyegeti őket, ami egyenlő lehet az emberek kihalásával. Így a csatának nem kis tétje van, kérdés, hogy vajon ezek a katonák megnyerik-e az idegenek elleni háborút? Illetve a földönkívüliek miért jöttek és mit akarnak? 

A 2012-es film nagy port kavart a filmes világban, ugyanis négy díjat zsebelt be, emellett pedig tizenhat jelölést kapott, a legtöbbet a filmben található vizuális effektek miatt, de a szereplőket elég jól savazták. Rihanna szerepe annyira megosztotta az embereket, hogy például arany málna díjat is kapott a legrosszabb női mellékszereplőként, viszont a Teen Choice Awards tini díját éppen ennek ellenkezőjéért kapta meg.

Csatahajó, TV2, szombat, 20 óra 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában