Teol.hu podcast

2024.05.26. 18:00

Dupla könyvbemutató volt Sióagárdon

A Művelődési Házban tartotta könyvbemutatóját Wessely Gábor író-újságíró, a Tolnai Népújság szerzője feleségével, W. Ábrahám Erzsébet költővel együtt. A két kötetet író-olvasó találkozón mutatták be a nagyközönségnek.

Wehovszkyné Tóth Tímea

A Művelődési Házban tartotta könyvbemutatóját Wessely Gábor író-újságíró

Fotó: MW

Wessely Gábor: Magyar fanyar című kötete már ismert az olvasók előtt, hiszen ezek olyan írásokat tartalmaznak, melyek ismert lapokban, például a Tolnai Népújságban, a Szabad Földben, határon túli újságokban már megjelentek, s az újabb kötet folytatás a sorban, vagyis a gyűjteményt vitte tovább a szerző. W. Ábrahám Erzsébet Csendszóra című, szakrális verseket tartalmazó könyve szintén sokadik a sorban, alkotásait egyházi fők ismerik el és látják el kézjegyükkel.

Wessely Gábor elmondta, hogy már második alkalommal tartottak feleségével közösen könyvbemutatót. Erzsébetnek eddig hat, neki huszonhét könyve jelent meg a mostani kötetekkel együtt. Rendszeresen járnak a könyvekkel kapcsolatos programokra Budapestre, ahol általában hat-tíz példány is elkel a könyveikből.

Míg Erzsébet még mindig kicsit izgul a művei bemutatása előtt, neki ez már nagyjából rutin. Wessely Gábor sok könyvbemutatón vett részt, például a Tolna megyei alkotók antológiája köteteket huszonöt éven át mindig ő mutatta be a nagyközönségnek a "Kézjegy" Tolnai Tollforgatók klubjának elnökeként.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában