íjászat

2019.09.30. 17:49

Tucatnyi éremmel zárt az Alisca NYÍE

Berg Sándor

Fotó: Beküldött fotó

Nem lassítanak az Alisca Nyilai ÍE íjászai, az elmúlt hetekben hat versenyről tucatnyi érmet hoztak el.

A tamási miklósvári vadasparkban rendezett 3D-s Örömíjász versenyen Wehovszky Kíra Tícia és Müller Olivér arany-, Balogh József, Lehőcz Bulcsú és Müller György ezüstérmet szerzett.

Müller Olivér a Baracson rendezett Scorpion Three Topics Íjászversenyen is kitett magáért, kategóriájában nem talált legyőzőre, míg Németh Norbert kilencedik lett.

Bencze Gábor a minősítő pályaíjász Közép-Dunántúli régió kvalifikációs versenyén, illetve a Közép-Európa Kupa negyedik fordulójában első helyezést ért el, a GP-versenyen a nyolcaddöntőbe kerülésnél szétlövéssel alul maradt. A Káliz Bajsa 3D Íjászversenyen Laluja Sáránál senki sem célzott pontosabban.

A legnépesebb csapattal a kalocsai DDR 3D Bajnokság ötödik fordulójában képviseltette magát az Alisca, s így a legtöbb dobogós helyezés is onnan érkezett. Andrékovics Balázs, Barinkai Zsuzsanna, Horváth Tamás, Müller Olivér, Tóth Ágnes és Wehovszky Kíra Tícia első, Berlinger Sándor, Keszler István, Müller György, Szeitl Milán és Takács Tamás második, Almási József és Csima Erika harmadik helyen zárta a megmérettetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!