Kosárlabda

2022.01.23. 08:14

Kalapot emel játékosai előtt a BKSE vezetőedzője

Zsinórban három vereségnél jár a férfi NB I/B Zöld csoportjában az Atomerőmű KSE Bonyhád. Ebből kettőt a végjátékban veszített el a völgységi csapat, így egy kis szerencsével akár a jelenlegi 7/9-es győzelmi mutatója pozitív is lehetne.

B. S.

Morgen Frigyes csapatára fontos mérkőzés vár (Fotó: Makovics K.)

Fotó: Makovics Kornél

„Ezer sebből vérzünk, sok a hiányzónk, a legutóbbi, Sopron elleni mérkőzésen az egyetlen cserénk, Arnold Botond is megsérült, így két perc kivételével a kezdő ötös játszotta végig a bajnokit – mondta lapunknak Morgen Frigyes. – Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, minden elismerésem a játékosaimé. Amit meccsről meccsre letesznek az asztalra, az mindenki számára megsüvegelendő. Eddig is voltak szimpatizánsai a csapatnak, de akik látják ezeket a mérkőzéseket, megerősítik, hogy minden biztatást megérdemelnek a fiúk” – jegyezte meg a bonyhádiak vezetőedzője.

Morgen Frigyes hozzátette, voltak figyelemre méltó teljesítmények a csapatban, s az ilyen találkozók fogják leginkább tükrözni, hogy a fiatalok az A csoportban is meg fogják állni a helyüket. A szakember bízik benne, hogy minél előbb megtörik ez a negatív szériájuk, ami valószínűleg nem a második helyezett Újpest otthonában történik meg vasárnap (kezdés: 17 óra), de szeretnék kihozni a maximumot abból a találkozóból is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!