Férfi kosárlabda NB I/B

2022.04.14. 08:00

Az eddigi legfontosabb meccs előtt a BKSE

A bonyhádi klub történetének eddigi legfontosabb mérkőzését játssza ma hazai pályán: ha legyőzi az ELITE Basket együttesét, biztosan megőrzi NB I./B-s tagságát.

B. S.

A két csapat legutóbbi bonyhádi mérkőzésén 20 ponttal nyertek Tömösváryék (6). Most egy jóval szűkebb sikerrel is beérnék a völgységiek (Fotó: Máté Réka)

Fotó: Mate Reka

– Négy félidő alatt egyben játszottunk jól, ebből a szempontból furcsa módon pozitív az 1–1-es állás – fogalmazott lapunknak Tömösváry Máté, a völgységiek csapatkapitánya. – Hogy miben kell fejlődnünk? Már az első félidőben dominálnunk kell a mérkőzésen, agresszívabban kell játszanunk és kulcsfontosságú lesz, hogy a külső dobások már az elején beessenek, így széthúzva a pályát belülről is sikeresebbek tudunk lenni. Azonban ellenfél is lesz a pályán, akik szintén az életükért fognak küzdeni, jobb mentális állapotban is vannak az egyenlítés miatt, úgyhogy egyáltalán nem számítok könnyű meccsre.

Férfi NB I./B, Zöld csoport

A 9–14. helyért, 3. mérkőzés.
Atomerőmű KSE Bonyhád–ELITE Basket.
Bonyhád, 19 óra. V.: Reisz, Földi, Téczely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában