Férfi futsal NB II

2022.09.27. 07:24

Pécsen is pont nélkül maradt a Tolna-Mözs

A hajrában csak a szépítésre futotta a 2F-BAU Tolna-Mözs férfi futsalcsapat erejéből a PTE PEAC vendégeként a férfi NB II Nyugati csoport 5. fordulójában.

B. S.

Forrás: 2F-BAU Tolna-Mözs

Abban a reményben utazott az ugyancsak újonc pécsiekhez Kneller Balázs együttese, hogy a korábbi nagy vereségek (Mad Dogs 2–13, Tihany 2–17, Haladás II 3–12) után ezúttal szorosabb mérkőzést játsszon aktuális ellenfelével. Könnyű mérkőzés azonban nem várt a tolna-mözsiekre a szomszédvári rangadón, már csak azért sem, mert a PTE PEAC eddigi két hazai bajnokiját megnyerte. A Nagykanizsát 6–1-re, a Szigetszentmiklóst 5–3-ra múlta felül.

A Lauber Dezső Sportcsarnokban lejátszott harmadik bajnokiján is jobban kezdtek a baranyaiak, akik az első félidőben már 3–0-ra vezettek. A szünet után négy perc alatt újabb három gólt rámoltak be a Tolna-Mözsnek, akiknél hétgólos hátrányban Sára Patrik révén csak szépítésre futotta.

"Hétről-hétre ugyanazokat a hibákat követjük el védekezésben, támadásoknál pedig rossz döntéseket hozunk a végjátékban.
Nagyobb fegyelem és kitartás kell ahhoz, hogy pontokat tudjunk szerezni" – fogalmazott lapunknak Kneller Balázs.

A pont nélkül sereghajtó, 12. helyen álló tolnaiak jövő héten hétfőn az egy győzelemmel és négy vereséggel tizedik Hidegkúti SC-t fogadják (kezdés: 20 óra).

Férfi NB II, Nyugati csoport, 5. forduló

PTE PEAC-B Build&Trade–2F-BAU Tolna-Mözs 7–2 (3–0)
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. Vezette: Aczél T. (Minda, Bereczki)
PTE PEAC: Molnár M. – Tóth A., Koronics, Bartal, Vénosz. Csere: Wilkesz, Bálint G., Molnár Cs., Forró, Füzes, Szaniszló, Romvári. Edző: Békési András
Tolna-Mözs: Merkl D. – Vadas, Göndör, Paksi, Sára P. Csere: Fazekas T., Schrenk, Kneller B. Játékos-edző: Kneller Balázs
Gólszerzők: Koronics (7., 22.), Bartal (16.), Romvári (20.), Szaniszló (24.), Molnár Cs. (25.), Füzes (30.), illetve Sára P. (33., 39.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!