Tájfutás

2022.10.04. 11:02

Az országos bajnokságra hangoltak a kalocsai versennyel a paksiak

Több érmet is hazahoztak a Paksi SE tájfutói a Kalocsa Kupáról.

TEOL

Nehéz terepen versenyeztek a paksiak

Fotó: Beküldött fotó

Az atomvárosiak tizenhat fővel vettek részt a kétnapos regionális rangsorolón, amelyet a Kisizsák melletti Balog-hegy területén rendeztek. A versenyt az idei Hosszútávú Országos Bajnokság egyik felkészítő versenyének tervezték be, s ennek megfelelően hozták is a jobbnál jobb eredményeket. Az első napi pörgős középtáv után hosszútávval folytatódott a verseny. Jól futható fenyvesek, ligetesek és borókás területek nehezítették az erősen homokbuckás felszínt. Összességében nyolc éremmel a nyakukban térhettek haza a megmérettetésről a Paksi SE indulói. 

Volf Barnabás F21C-ben első, ugyanitt Hahn Bercel harmadik, testvére Hahn Máriusz F20A-ban szintén harmadik, Hahn Márton F10D-ben második és a Hahn gyerekek édesapja, Hahn Mihály nyílt technikás kategóriában első lett, végül N21Br-ben Schwendtner Réka harmadik helyezettként zárt. Kiemelendő Kovács Vera is, aki csak vasárnap indult N50-ben, és az első helyen végzett, valamint Nagy Nimród, aki F10D-ben az első nap harmadikként ért célba.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!