NB III-as foci

2022.10.16. 13:25

Kilenc gólt hozott a Paks II újpesti vendégjátéka

A kilencedik percben már 2–0-ra vezetett az Újpest FC második számú csapata ellen a Paksi FC II, de végül pont nélkül maradtak az atomvárosiak az NB III Közép csoport 13. fordulójában.

B. S.

Böde Dániel képviselte a rutint a paksiaknál, de a gólja nem ért pontot

Fotó: Molnár Gyula

Két ellentétes eredményeket produkáló csapat mérkőzött meg az Újpest Labdarúgó Sportcentrumában, hiszen amíg a hazaiak eddigi tíz bajnokijukat vagy megnyerték vagy elveszítették (öt-öt a mérleg), addig a paksiak két-két győzelem és vereség mellett hatszor játszottak döntetlent.

Kindl István igen fiatal, 19,3 átlagéletkorú csapata tett először lépést afelé, hogy győzelmei száma felé billenjen a mérlegük nyelve. A 9. percben már 2–0-ra vezettek a paksiak, de vendéglátóik fordítani tudtak. Az atomvárosiaknál a rutint képviselő Böde Dániel egyenlített, a félidőben mégis kétgólos előnnyel mehetett az Újpest. A második félidő egyetlen találatát az NB I-ben szombaton Zalaegerszegen debütáló Szekszárdi Milán szerezte, ezzel pont nélkül maradtak a paksiak.

NB III, Közép csoport, 13. forduló

Újpest FC II–Paksi FC II 5–4 (5–3)
Budapest, v.: Büki (Molnár I., Dobos D.)
Újpest II: Hámori – Fehér Cs., Eckl, Jevtoski, Varga Gy. (Dékei, 85.), Burzi (Tóth Á., 60.), Radosevics, Mucsányi (Hajdu H., 78.), Lukáts, Jakobi (Tamási D., 60.), Simon B. Edző: Mundi Viktor
Paks II: Simon B. – Gregor (Szekszárdi, a szünetben), Osztermájer (Zoltán R., 60.), Nagy M., Horváth K. (Szabó A., 74.), Görög (Volter, a szünetben), Skripek, Szécsi, Böde, Pesti Z. (Lakatos-Lengyel, 84.), Pupp Z. Edző: Kindl István
Gólszerzők: Jakobi (25., 32.), Varga Gy. (22.), Burzi (35.), Radosevics (45.), illetve Pesti Z. (6.), Szécsi (9.), Böde (33.), Szekszárdi (78.)
Kiállítva: Böde (93.)

A másik két megyei érdekeltségű mérkőzésen a Szekszárdi UFC győzött, a Majosi SE döntetlent ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!